Forex прогнози

„Възможността се пропуска от повечето хора, защото е в работнически дрехи и изглежда като работа.“ – Томас Едисон.

Съвременното общество и модерните технологии предлагат много по-широк спектър от възможности, отколкото преди няколко години.

Търговците постоянно търсят начини за усъвършенстване и ускоряване на технологиите, използвани за онлайн търговия. Технологичното развитие дава възможност на търговците и мениджърите да предоставят различни стратегии при управлението на средствата.

Основни концепции за осигуряване на добра валутна стратегия

Сред сърфирането онлайн на тема Форекс, можете да срещнете подобни понятия като социална търговия, управлявана валута, копиране и др.

Управлението на капитала или последващото изграждане на стратегия могат да изглеждат много просто за инвеститорите, но включват много важни концепции и факти, които трябва да се знаят, преди търговците да започнат да се възползват от такива решения.

Да изясним тези концепции. Основният принцип на модула за управление на процента на разпределение е използването на PAMM.

Demo срещу реални резултати

Много е важно, доставчика на стратегията, който представя конкретната търговска история и резултати, те да бъдат реални, а не само демонстрационни.

Демо профилът е единствено симулация с текущите пазарни курсове, а изпълнените сделки по демо сметка не се реализират на практика и не се поддават на реални пазарни условия. Разликите между демо и реалните резултати могат да бъдат огромни.

Ето защо, от гледна точка на инвеститора, е важно да се провери дали доставчикът на стратегията търгува със стратегията на демо или на реална търговска сметка.

Капиталова охрана (CapitalGuard)

Така се наричат ​​характеристиките за безопасност на технологичното решение за инвеститорите.

Интересът на доставчика на стратегията е насочен към постигането на най-печелившите резултати, но също така, е важно да се вземат предвид рисковете от този вид инвестиции, които инвеститорите са готови да предприемат.

Това е задачата на CapitalGuard, който има за задача да гарантира, че клиентът не понася по-голяма загуба, отколкото е готов да предприеме. Това е голямо предимство за безопасността на инвеститорите, а също и добър аргумент защо да изберем стратегията на стратегическия доставчик, ако включва функцията „Капиталова охрана“.

Капиталовата сигурност не гарантира степента на загубите. При определени пазарни условия може да е невъзможно поръчките Stop-Loss да бъдат изпълнени на обявената цена, което води до загуби, по-високи от определените нива на капиталовата охрана.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *