Forex курс

Както казват: „Правенето на пари наистина се учи, но с много опит, макар и понякога болезнен“ и това е особено вярно, когато става дума за сигурността на капитала. Доставчикът на стратегии търгува със собствената си търговска сметка и инвеститорите създават свои собствени сметки за търговия, които след това се свързват със сметката на стратегическия доставчик.

Това означава, че и двете страни влизат в капитала на сметката на брокера, затова трябва да се поставят по-високи изисквания към сигурността на депозитите и скоростта на изтегляне.

Първо, брокерът трябва да бъде напълно регулиран от ЕС и трябва да притежава лиценз за управление на портфейли.

Също така, капиталът на търговците и инвеститорите трябва да бъде отделен от корпоративните фондове, което е единствената защита, която предоставя допълнителни гаранции, както на стратегическия доставчик, така и на клиента.

Всеки клиент трябва също да има регистрирана сметка в банката-партньор на брокера, като по този начин има свои депозирани пари, свързани с неговото име там.

В заключение, бихме искали да добавим, че за да постигнете най-добри резултати, независимо дали става дума за лична сметка или за сметките на инвеститорите, винаги е важно брокерът да има справедлив подход, отлично качество, бърза технология, доставчици на ликвидност, бързо изпълнение на поръчките и др.

При добрия брокер винаги ще получите напълно справедливи ECN / STP сметки за търговия без нежелана намеса при изпълнение на поръчките, пряка връзка със световните банки и първокласни доставчици на ликвидност, които изпълняват вашите търговски нареждания.

Също така, качествените брокери предават на клиента, когато е налице, така нареченото положително отклонение (положителен слипидж), при което поръчката се изпълнява на по-добра и по-изгодна цена от тази, която сте задали при влизането в пазара.

Добрият брокер е длъжен да предлага добра обратна връзка и ако имате някакви въпроси, трябва да може да се свържете с него по всяко време. Той трябва да е готов да ви помогне и да ви предостави цялата необходима информация за всичко, от което се интересувате!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *