Форекс скалпиране

Всеки трейдър има информация какво представлява Форекс търговията. За начинаещия трейдър не е лесна задача да идентифицира ефективните от нискокачествените търговски системи. Тази публикация има за цел да повиши увереността на начинаещите форекс участници в този аспект.

Една търговска система съставлява постулати и параметри, които определят в някаква степен равнищата на вход и изход на пазара на финансовите активи. Равнищата за вход на пазара, се наименуват сигнали и обикновено се изобразяват върху графиката в реално време директно. Те се активират автоматично, когато цената ги доближава чрез опция, наречена отложена поръчка. Предимства на тази търговска система са:

  • Емоциите на инвеститора са изключени от процеса на търговия.
  • Спестяват много време.

Добре е да се знае, че нищо не е без недостатъци, в това число и изпробваните форекс стратегии. Изграждането на търговска система изисква задълбочено познаване на технически анализ и знания как точно параметри на системата позволяват да се направи търговски избор. Нужно е да се изчислява с висока точност вероятността, за да може да се реализира плана на системата. Разработването на ефективна търговска система изисква доста време.

Човек може да открие готова стратегия, която да използва или да изработи своя, като за предпочитане е да има собствена.

На международния пазар на валути се наблюдава непрекъсната флуктуация и по тази причина системите са работещи за даден момент, но ако не се осъвременяват стават безрезултатни. Затова е важно за разработчиците да приспособят параметрите на търговските системи към постоянно променящите се пазарни условия. След това на инвеститора му остава само да адаптира своето поведение към параметрите.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *