Форекс система

„Нашето най-голямо величие не зависи от това никога да не падаме, а от ставането всеки път, когато паднем.“ – Оливър Голдсмит.

След като човек е натрупал някакъв опит в търговията на валутния пазар за известно време, може да премине към изграждане на своя лична система за валутна търговия. Това, по същество, е набор от правила, които човек създава и които в бъдеще ще му служат като ориентир, докато търгува. Създаването на такава система прави търговията по-лесна, тъй като търговците прекарват по-малко време да мислят за това кога да влязат или излязат от пазара.

Форекс система за търговия

Със системата за търговия човек само следва правилата, които е създал и изчаква, докато бъдат изпълнени определени сигнали за влизане или напускане на пазара. Основните ползи от изграждането на своя собствена система за валутна търговия са насочени към това търговците да могат по-бързо да намират добри входове и изходи за максимална печалба, както и да избягват фалшивите входове и изходи.

В допълнение, добрата система за търговия намалява емоционалното напрежение, което човек изпитва, докато се стреми да избягва загубите. За всяка една система, за да бъде ефективна, е препоръчително човек първо да определи правилата. Търговците е за предпочитане да бъдат дисциплинирани и провежданата от тях търговия да е винаги в съответствие с установените правила.

Ако човек изпълни всичко описано по-горе и остане доволен, значи е готов да пристъпи към откриване на демо сметка за провеждане на виртуалната търговия върху сметка с реални пари.

В края на този период, след редица тествания, трейдърите вече ще се чувстват удовлетворени от постигнатите резултати. Ако не, значи е по-добре да регулират системата за търговия и да я тестват отново, докато не останат наистина доволни. Ако е така, поздравления! Значи могат да преминат към търговия с реална сметка!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *