Форекс семинар

„Обучението и мъдростта във връзка с парите са много важни. Започнете рано. Купете си книга на тази тема. Отидете на семинар. Практикувайте. Започнете от дребното. Аз превърнах за по-малко от шест години $ 5 хил. в брой в активи на стойност              $ 1 млн., които осигуряват всеки месец приток на пари от $ 5 хил. Но започнах да се уча като дете. Призовавам ви да учите, тъй като не е толкова трудно. Всъщност дори е много лесно веднъж щом схванете същината.” – Робърт Кийосаки.

Тази цел ще се занимае с отговора на въпроса защо само една малка част от валутните търговци успяват да си изградят репутация, с която да получат правото да наричат себе си успешни валутни търговци. По-голямата част от търговците не се смятат за такива, когато става въпрос за валутна търговия и статистическите данни, изглежда, силно потвърждават това мнение.  В действителност, е популярно мнението, че в търговските среди най-много 85 – 90% от валутните търговци губят повече пари, отколкото печелят и само 10 – 15% печелят достатъчно от валутна търговия, за да се прехранват.

Успешните форекс търговци

Така че, каква е тайната на тези 10 – 15%? Какво правят по различен начин успешните търговци и по какво се различават от по-голямата част от търговците, които не успяват да бъдат успешни  Ето и някои от навиците на най-успешните валутните търговци:

Средностатистическият търговец е загрижен само за правенето на бързи печалби. Успешният Форекс търговец, напротив, знае, че да бъде успешен трябва много повече от постигането на бързи печалби.

Интелигентните трейдъри знаят, че за да станат успешни, те трябва да се научат да правят печалбите си последователно, като същевременно минимизират загубите. Те, също така, знаят, че този процес отнема време, тъй като се нуждаят от етап на обучение, извървявайки пътя, който трябва да бъде преодолян.

Успешните търговци, започвайки да изучават финансовите пазари, осъзнават, че този период ще им отнеме дълго време, но те са готови да научат всичко, което трябва, за да овладеят изкуството на валутната търговия. Това означава, че те не се отказват след първите няколко години.

Далновидните форекс участници знаят, че ако те останат на Международния пазар с течение на времето ще се усъвършенстват и в крайна сметка ще овладеят валутната търговия.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *