Форекс регистрация

„Любовта към парите расте толкова, колкото растат и самите пари.“ – Ювенал. 

Откриването на идеалния метод за обективен анализ и изпълнение е ключово изискване за всеки начинаещ трейдър. Винаги е добра идея да се изпробват различни стратегии, за да се разбере коя от тях е най-подходяща за всеки отделен търговец.

Демо сметката е най-доброто място за начало на процеса, без действителен финансов риск от загуба на реални пари. Форекс регистрацията и реализирането на търговия с реална сметка е добре да стане само след задълбочено изследване и прилагане на предварително изготвени стратегия и план, за да се гарантира, че човек може да се надява на печалба. Демо сметката служи, за да придобие търговеца увереност в своята методология. Така че е напълно логично първо той да се опита да търгува на по-безопасна арена. Въпреки това, докато симулираната сметката ни предлага селекция от предимства за подпомагане на растежа ни в глобалната валутна търговия, тя се характеризира с двойствеността на предоставяне на безброй потенциални препятствия.

Добре е да се знае, че е значителен броя на търговците, които са пострадали от увереността, която получават от интервенциите си на демо сметка. Обикновено те тестват своята стратегия с голям успех на сметката за демо търговия в течение на продължителен период от време и получават много силни резултати. За жалост, когато те се преместят към реална сметка, не успяват да поддържат същите резултати. Това е често срещан проблем при новаците, защото те все още не са тествали нервите си.

Без значение колко е дисциплиниран един човек в търговията върху симулирана сметка, той не бива да пренебрегва факта, че сделките все още не са реални. Когато, обаче, човек започне търговия с истински пари, емоциите могат лесно да застанат на пътя му.

Обикновено новакът в началото е изключително сигурен в постигането на целите си в търговията, тъй като при демонстрацията е успял да запази спокойствие. Когато той изпълни няколко поръчки и нещата се развият не според плановете му, след няколко губещи поръчки, той изведнъж променя темпото на сценария. Започва да прави скокове в и извън пазара безразсъдно в отчаяни опит да си възстанови загубите. В резултат на това, той преживява още по-големи загуби, отколкото в началото.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *