Форекс работа

Защо малката древна държава Македония покорява света? Това става, защото тя е най-напреднала в своето време във всички области на тогавашната наука, а най-вече с нововъведенията във военното дело. Интернет е новата Александрийска библиотека, която е могъщо средство за човека да получи нужната информация по всеки въпрос. Форекс търговията се осъществява онлайн и със своите новаторски нововъведения в областта на високите технологии и по-специално софтуера, предлага възможност да се търгува с всички и с всичко, давайки възможност на всеки човек във всяка точка на света да печели, инвестирайки.

Различните Форекс участници притежават разнообразни аргументи, за да се интересуват от Форекс пазара. Тази публикация има за цел да даде светлина за причините защо Форекс е най-добрият пазар за търговия в света.

Истината е, че Форекс има много възможности за всеки тип трейдър и съществува широка гама разнообразни основания, за да се търгува онлайн с Форекс. Не всичко във Форекс материята е подходящо и приложимо за стратегията на всеки участник, но повечето хора определят следните изброени аргумнти като отговор на питането защо избират именно Форекс за място, на което да търгуват.

Волатилността в повечето случаи оглавлява тази класация, макар че има и други причини, като достъпност, нон хау, регулация, бонуси и промоции, развитие, общност, обучителна литература, възможности и още много други фактори. Волатилност е понятие, което всеки начинаещ във Форекс пазара е добре да познава.

Как Форекс участниците (трейдърите) печелят чрез Интернет? Начините за осъществяването на сделките не са никак сложни. Човек получава някакъв актив на добра цена и след това чакате да го продадете.

Как волатилността се свързва с този процес? Колкото по-висока е волатилността на пазара, толкова по-голям е броя на опциите за закупуване и продажба на активите, с които човек разполага. Както става ясно, когато пазарът не се движи и държи капиталът, който човек инвестира, той е безполезен.

Волатилността на форекс пазарите е гигантска. На практика всеки делничен ден може да се види цената на някоя от главните двойки как се придвижва с приблизително 50-100 пипса (валутните двойки се котират в пет цифрени числа, последното, от които се наименува пипс).

Това значи големи загуби или пачялби от по 500 – 1 000 американски долара, ако един лот, който е равен на 100 000 валутни единици се търгува и котираната валута е американската. Участниците, начинаещи или не, е добре винаги да следят за волатилността  и инструментариум, от които трябва да се стремят да извличат максимална изгода.

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *