Форекс платформа

„Няма да успееш в 100% от опитите, които не направиш.“ – Уейн Грецки.

Тази публикация ще даде повече светлина върху въпроса как да се започне успешна форекс търговия с малък депозит.

Като правило, като се започне търговия, търговецът може да си позволи да постави само една малка част от средствата си в търговска сметка, което скоро се превръща в спънка за него. Всички новодошли мислят еднакво: „Ако имах повече пари, по някакъв начин щях да се превърне в печеливш търговец.“ Но работата е там, че ако човек не знае как да търгувате печелившо със сметка с малък депозит, големият портфейл също няма да му донесе печалба.

Наличието на много пари в сметката, не означава, че човек ще стане успешен търговец бързо. В действителност, когато новакът не знаете какво прави, можете да загубите повече пари по-бързо отколкото, ако е имал една малка сметка в началото.

Всеки новак в началото не знае точно с какво се захваща и опитва различни варианти – прави една крачка напред и две крачки назад с хаотичен, зле замислен план. Новакът обикновено си мисли, че ако има много пари, бързо може да ги превърне в още цял куп и да напусне работата си.

Не е тайна, че мечтата на всеки новодошъл е да получи $ 10 000 с надеждата за приказни печалби и финансова свобода. Въпреки това, статистиката показва, че доста хора претърпяват в началото закриване на своите сметки, дори когато депозитите им са били със значително по-големи капиталови инжекции. За съжаление, схемата “ колкото по-голям е депозита, толкова ще съм по-успешен“ не работи и няма да проработи, освен ако търговецът не развие добре системата си за търговия.

Както става ясно, проблемът не е в парите, а в търговеца. Той може, разбира се, да практикува на демо сметка, но този опит не може да се сравни с емоциите, които човек изпитва, рискувайки собствения си капитал, а оттам и психологията на търговията е съвсем различна. Затова истинската сметка с малък депозит е за предпочитане.

One thought on “Форекс платформа

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *