Форекс онлайн

Както е казал Сет Годин, съпротивлението кара хората да правят хипотези, които ги забавят, или водят идеите им надолу, или ги карат да правят компромиси. Хората е добре да се стремят не към предположения, а да бъдат решителни и да действат.

Когато човек започне да използва ръководството на Форекс, той е добре да знае, че то всъщност представлява наръчник по капитализъм. Обучавайки се в технологията на Форекс пазара, човек се учи не само как да печели, но и как да губи. Той разбира, че грешките са най-големия му учител. Учи го, на второ място, да приема грешките и загубите, като ги възприема за естествени. И на трето място, печелейки да разграничава печалбата, която е резултат на закономерности от печалбата, в резултат на случайността.

Откриването и подреждането в систематизиран подход на методи и стратегии за печалба изгражда дългогодишното, стабилно поведение на Форекс трейдъра. Това устойчиво поведение може да му носи доходи, които никоя друг сфера не биха могли. Забогатявайки, чрез последователен, систематизиран подход, човек може да създаде по-солидна сметка, която да устоява на органични трусове. Това е необходимо, тъй като, когато човек има в своя акаунт по-малка сума парични единици, при колебанията на пазара, той може да стане на нула и това е нормално. Но ако в него има по-голяма сума, след тези сътресения, той ще се увеличи и в посока нагоре в един времеви момент. Това идва да покаже, че ако човек има 1 000 или 2 000 лева е възможно те да преминат на нула, но ако той играе с 10 000 лева, например, те могат да устоят във времето и многократно да лавират в посоки нагоре и надолу.

Примерът е условен и не означава, че един акаунт от 500 лева не може да бъде развит при правилно използване на доказани стратегии и тактики до четири или пет цифрени суми.

Важно е да се отбележи, за да бъде тази публикация почтена към хората, които за пръв път чуват това име, освен своите положителни страни, Форекс има и своите отрицателни. Когато човек притежава акаунт от 10 000 лева, той може да загуби 10%. За да се върне на предишното си ниво, той вече трябва да увеличи своите пари, не с 10%, а с 20%.

Всичко във Форекс е низ от вероятности. Дори навлезлите в това необятно поле трейдъри знаят, че откривайки свои закономерности, в 2 от 5 пъти те могат да загубят, но в 3 от тях ще спечелят. Тук всичко е въпрос на математика и логика!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *