Форекс индикатор

„Винаги се радвам, когато получавам лошо обслужваме. Не, не съм мазохист – просто най-добрите ми бизнес идеи са ме спохождали, когато са ме обслужвали зле.“ – Ричард Брансън.

Основният индикатор да се печели във Форекс е човек да се регистрира към лоялен и коректен брокер, който взима само комисионни и спред, но не и да печели, спекулирайки с доверието на своите клиенти. На финансовите пазари, има повече теми, които е добре да се вземат предвид, отколкото изглежда на пръв поглед, когато човек отвори платформа за търговия и започне да заявява своите поръчки.

Търговците на дребно всъщност са спекуланти. Те търгуват чрез доставчик, наречен брокер. Хората, които четат тази публикация най-вероятно попадат в тази категория, заедно с много други търговци. В Международния валутен пазар, търговците на дребно инвестират капиталите си и основната им цел е печалба. Те обикновено търгуват с платформа за търговия MetaTrader 4 или чрез други платформи или технологични решения на своите брокери.

Доходността на търговците зависи от това дали брокера, с който търгуват е честен и платформата му е качествена. Това може да варира значително от 10% до 50%. Според статистиката, по-висок успех може да се постигне, когато човек работи с качествена платформа и коректен брокер, защото по този начин търговеца е по-добър в управлението на риска.

Ролята на брокерите е да осигурят възможност за търговия на своите клиенти, както и да предоставят достъп до финансовите пазари. За извършване на техните сделки, брокерът обикновено получава комисионна. В света има стотици брокери с много различни подходи към клиентите си. Факт е, че по-голямата част от търговците на дребно губят капитала си на финансовия пазар, а много брокери поставят своите собствени печалби над създаването на печеливша търговска среда за своите клиенти.

Поради тази причина много брокери, избрали нечестни практики, с които да ускорят загубата на капитала на своите клиенти, директно се възползват от загубите им. От друга страна, справедливият брокер се възползва само от разпространението и комисионната, а не от загубите на потребителите. По този начин до 98% от всички брокерски компании в света експлоатират клиентите без те да знаят.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *