Форекс видео

„Аз ще ви кажа как да станете богати. Затворете вратите. Бъдете уплашени, когато другите са алчни. Бъдете алчни, когато другите се страхуват „- Уорън Бъфет.

Импулсът за написването на тази статия е да напомни на търговците, които търсят най-сложните търговски стратегии, съществуващи на финансовите пазари, да се ориентират по-скоро към прости принципи, които работят или по-прости стратегии за търговия, защото най-често те работят най-добре.

В същото време, важен факт, който не бива да се забравя е, че съществуват безброй търговци, които въпреки, че са успешни, постигат нерентабилни резултати. Причината за това е проста – има безброй брокери, с които търговците просто не могат да бъдат печеливши.

Тъй като търговците плащат изключително високи разходи за ниско качество на услугите на своите брокери, като спредове, комисионни, огромни пропуски, понякога повторни котировки, разширяване на разпространението, закъснения при извършване на търговските интервенции и т.н. … така, че те никога не могат да увеличат печалбите си!

Защо?

Във валутната търговия 98% от търговците на дребно не осъзнават тази фатална истина и просто се опитват да увеличат печалбите си. Проблемът е, че те никога не могат да ги увеличат достатъчно, за да са в състояние да надвишат загубите с по-голямата част от днешните брокерски компании, които не следват справедливи правила.

Какво е най-доброто решение?

Следването на тези две прости стъпки може да доведе до ефективна промяна:

1) Трейдърите е хубаво да намерят брокер с наистина добро качество, при който не трябва да се плащат изключително високи разходи. Въпреки това, човек е добре да бъде внимателен! Добре е да се прилага уравнението: „Колкото по-ниско е разпространението = по-добър брокер!“

2) Търговците е добре да изградят не толкова сложна система за търговия и да я изпитат във времето. Тя може да включва правила за влизане, включително часове за търговия, правила за управление на отворени сделки и правила за излизане. Търговците могат постоянно да следват стриктно тези правила. Също така, търговците е добре да си определят пазар, на който с времето да добият представа и да натрупа опит. Ако следвате информацията в реда, в който е изложена в тази публикация, те ще бъдат в състояние да започнат да търгуват печелившо в дългосрочен план.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *