Форекс брокер

 

„Ние сме това, което правим постоянно. Превъзходството, следователно, не е еднократен акт, а навик.“ – Аристотел.

Тази публикация има за цел да обсъди най-добрите съображения за Форекс търговеца, които си заслужава да се вземат предвид при избора на брокер.

Когато един човек силно желае да създаде собствена стратегия, с която да спечели много пари в бъдеще, той намира начин в извънработно време с всякакви средства да търси информация и да се самоусъвършенства. Добре е методично да си класифицира информацията за по-добро подреждане на мислите. Освен, че е добре да се стреми да бъде организиран, човек е хубаво да бъде и оперативен. Добре би било да може да пресява съществените неща в контекста на Форекс и да не задълбава върху маловажните.

Пазарът на Форекс е най-големият капиталов пазар в целия свят. Както може да се очаква с всеки волатилен пазар, възможността за голяма възвращаемост идва заедно с плашещия риск от поява на опустошителни загуби, ако човек не разполага с определени ресурси. Те могат да бъдат, например, способности за прилагане на адекватни техники за управление на парите по подходящ начин.

Търговията на валутния пазар може да бъде истинско предизвикателство. Това начинание не би могло да доведе до удачно индивидуално развитие без достъп и непоколебима подкрепа от компетентен онлайн брокер. Ето защо е много важно за всеки потенциален инвеститор да се отнесе сериозно към избора на брокер. Откриването на сметка за валутна търговия трябва да стане изключително внимателно. Оценяването и изборът на подходящия Форекс брокер е необходимо да се извършат при добро предварително проучване, с цел максимизиране на резултатите за търговия за дълъг период от време. Иначе казано, Форекс брокерът може да направи успешна или да увреди търговската кариера на човек.

Пред интелигентния форекс търговец стоят редица различни въпроси, които той е добре да разгледа внимателно, преди да започне да търгувате в напълно заредена сметка с онлайн Форекс брокер. Някои от въпросите, включват лични цели на търговеца, сумата, гъвкавостта на търговския капитал и цялостните му търговска стратегия или план.

След като тези ключови въпроси се подредат в хронологичен ред, първото и най-важно съображение за Форекс търговеца, включва избор на подходящи форекс брокер, който да си партнира с конкретния търговец по отношение на изпълнението на целите за търговия.

Едно от първите неща, които ще трябва да се решат е какъв ще бъде вида на сметката, която начинаещия трейдър желае да отвори. Видовете сметки се основават най-вече на депозираната сума и обикновено имат различни имена като мини сметка, микро сметка, стандартен акаунт, VIP сметка и т.н. Всяка една от тези сметки има минимален депозит и минимално изискване. Например, стандартната партида има 100,000 парични единици, докато собствениците на мини и микро сметки, могат да търгуват с много по-малко. Те могат да си отворят, например, акаунти, които са равни на 5 000 или дори 500 единици. Ливъриджите, който придружават тези сметки също са различни и могат да бъдат навсякъде от 1000: 1 до 1: 1. Винаги е добре да се проверява вида на профила, който се предлага от брокера, за да може човек да намери такъв, който да отговаря най-точно на неговите изисквания.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *