Форекс брокери класация

„Съперниците често пъти се нуждаят един от друг повече, отколкото приятелите… без вятър мелницата не работи.” – Херман Хесе

Всеки е чувал термина „фалшиви новини“. Съвременните информационни технологии предоставят неограничени възможности за това всеки форекс брокер да си създаде блестящ имидж и безпогрешна репутация. Това позволява на много брокери да се представят в Интернет като надеждни и висококонкурентни.

Професионалният брокер е добре да действа приятелски с акцент върху създаването на подходяща среда за печеливша търговия и за него не бива да е проблем, да отговаря на следните изисквания:

1) Безопасност на регламентите на капитала и на брокера

Това е най-важното условие. Брокерите се регулират в целия Европейски съюз, тъй като каквито и да било средства на клиента, трябва да бъдат защитени и отделени от корпоративните фондове. Повечето брокери отговарят на тези изисквания и те се приемат за стандарт. За предпочитане е, брокерът да няма никакви глоби, тъй като те обикновено са отговор на нелоялните практики.

2) Бързи депозити и тегления

Стандартите за качеството на брокерите също трябва да са бързи депозити и тегления по банков път в рамките на 1 до максимум от два работни дни.

3) Най-добрият брокер е този, с който ще могат да се постигнат най-печелившите резултати

Това е златното правило на успеха на финансовите пазари и на практика първият приоритет на всеки търговец. Както се посочва в други образователни статии на специализирания уебсайт, има много разлики между различните брокери, независимо дали в подхода им към клиентите или в качеството на техните технологии и осигуряването им на ликвидност.

4) Поведение и подход на брокера

Агресивните телефонните обаждания, инвестиционните консултации, маркетингът под формата на бонуси при депозит, високият финансов ливъридж, изключително ниските спредове на разходите са част от сигналите, които трябва да задействат червената светлина на трейдърите. Също така, когато брокерът демонстрира скъпо спонсориране на международни футболни клубове, формули и т.н., е хубаво да се знае, че това не принадлежи към професионалния подход на брокерите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *