Форекс бонус без депозит

„Не е важно да знаеш всичко, важното е да знаеш къде да го намериш.“ – Алберт Айнщайн.

Тази статия има за цел да представи фактите за Форекс брокерите, които повечето млади играчи най-вероятно не знаят, но които е добре да се имат предвид за изгодната търговия на финансовите пазари.

1) Предлагането на финансова подкрепа в началото и бонусите към откриването на първоначален депозит са най-честите маркетингови трикове за отвличане на вниманието, с които брокерите манипулират новите търговци, които бързо ще унищожат първите си търговски сметки.

2) Препоръчително е да се избягват всички търговски експертни или автоматизирани системи, които се заплащат като системи за търговия, индикатори или услуги, както и други платени услуги от псевдо специалисти, които се рекламират, че ще накарат новаците да печелят стотици или дори хиляди долари. Това е абсолютна загуба на време и финанси! В същото време, тези услуги напълно противоречат на принципа на логиката. Ако някой от тези продавачи наистина имаше печеливша система, то не би му се налагало да продава нищо.

3) Ако човек търси платена помощ във връзка с Форекс, само следните услуги имат смисъл – автоматизирани системи (показатели), скриптове и кодиране на базата на клиентските изисквания. В този случай, ако се търгува чрез MetaTrader 4, търговците могат да се възползват от ниските цени от преводачите на свободна практика директно. В същото време, те могат да намерят различни показатели, автоматизирани системи, както и скриптове напълно безплатно. Кодирането на услуги на базата на потребителските нужди също може да бъде предоставено от българските брокери, които имат интерес от добрите резултати на своите клиенти.

4) С една и съща търговска стратегия, винаги ще се постига различен резултат в търговията с реална сметка при различните брокери.

5) Човек може да разбере какво е качеството на неговия посредник само след тестове на реални сметки. На тези тестове се харчат, не само много усилия, но и много финансови ресурси. По-добрият вариант, който ще спести на начинаещите трейдъри времето, труда и средствата, е получаването на безпристрастна информация от форекс общностите за огромните различия, които действително съществуват между брокерите. Проблемът обаче тук е, че никой не знае кой седи срещу него и го съветва. Дали това не е някой новак или твърде млад човек, който може да подведе търговеца. Така че, най-добре е човек да се отнася скептично и да сверява всяка информация от поне няколко източника.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *