Форекс бонус без депозита

„Мисли как да изкараш минимум 50 000 долара на месец. Може и повече, но не и по-малко.“ – Джон Рокфелер.

Не всички търговци знаят, че може да се започне да се търгува Форекс без да се инвестира и стотинка от собствения капитал.  Във всеки случай, шансовете на форекс търговците за това ще се увеличат значително, след като прочетат тази статия.

Днес на пазара за извънборсова търговия Форекс се развива мащабна кампания в чужбина и в България, което довежда до динамични брокерски интервенции в борбата за повече клиенти, а това от своя страна дава възможност за хората, които се интересуват от Международния валутен пазар да открият своя първи акаунт по разнообразни начини. Форекс посредниците се конкурират за клиенти и както се казва, ще е грях човек да не се възползва. Само невежите или мързеливи търговци не оценяват ползите от тях.

Съществуват някои „тайни“ начини за получаване на свободни средства за депозит, като например:

  • Обикновено за „добре дошъл“ трейдърът получава бонус „без депозит“ за нови клиенти (който най-често е между 5 и 100 USD). Този бонус не може да бъде изтеглен, но печалбата от търговията с тези средства могат да бъдат изтеглени при определени условия;
  • Човек може да се опита да спечели в надпреварата за победа във виртуално състезание;
  • Търговците могат да вложат пари за инвестиции в ПАММ сметки с възможност за генериране на печалба;
  • Новаците могат да търгуват на демо сметка и да получават средства за техните сигнали за търговия от други търговци;
  • Когато човек премине през своя етап на самообучение и намери един модел, който счита за устойчиво печеливш независимо от развитието (временна загуба или временна печалба), то той може да го продава на други трейдъри;

Когато един новак е последовател на модел, който се счита за устойчиво печеливш, то той може да привлече хора, които да го следват. В практиката се осъществява ежедневно така наречената продажба на сделки, продажба на успешни модели, абонамент за това да се следва някой печеливш търговец и т.н. Всеки има право да печели в контекста на Форекс, независимо от това каква позиция избира и каква роля ще играе. Възможностите са ограничени само от неговото въображение.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *