Форекс без депозита 2017

„Логиката ще те отведе от точка А до точка Б, а въображението навсякъде.“ – Алберт Айнщайн.

Много хора се стремят да печелят от Форекс, а тази статия ще се опита да отговори на въпроса от къде да получат тези пари.

Днес човек не е необходимо да моли за пари родителите си за да открие първия депозит, да се хване на работа като товарач или пък да се отправи стремително към банката в опит да получи кредит. Достатъчно е човек да избере надежден онлайн брокер и да прегледа внимателно всички негови услуги. Ето един нагледен пример как може да се започне да се търгува без една стотинка:

  1. Може да се участва в конкурс с демо акаунт с реални награди („Виртуална реалност“). Такива конкурси се провеждат през цялата година и в тях се раздават награди, тъй като те са с добър награден фонд.
  2. Трейдърът новак може да се включи в партньорска програма на своята Форекс компания. Регистрирайки се, човек може да стане партньор и чрез привличане на нови клиенти могат да се спечели от тяхната търговия.
  3. Друга опция е участие в анализатори на конкуренцията. Когато на човек са му необходими инвестиции, прогнозите не трябва непременно да съвпадат с очакванията на компанията. Предлагат се и награди с реални парични средства. Просто човек трябва да си представи себе си като експерт.
  4. Могат да се пишат статии за Форекс за Интернет страницата на компанията. Хората, които имат творческа жилка и знаят много за форекс могат да изкарат пари като пишат! Възнаграждението е няколко пъти по-високо от заплащането на тематични статии за фондовата борса на свободна практика.
  5. Възможност има и за хората със собствени умения за програмиране. Те могат да създадат свои собствени индикатори, скриптове, съветници или да пишат по поръчка. В сайтовете винаги се търсят MQL.

 Както се вижда по-горе, съществуват много и разнообразни реални възможности за новаците във Форекс да забогатеят и най-вероятно е в статията да не са изброени всички. Всичко, което остава – малко работа с Google и човек може да започне да печели, без да похарчи нито лев от спестяванията си и без да се озовава в дългове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *