Форекс банки

„Аз никога не казвам: „Не мога да го направя, защото не зная как се прави.“ Аз винаги опитвам. И не позволявам да ме спират глупави правила.“ – Ричард Брансън

Случвало ли ви се желаете да търгувате Форекс като големите банки и други големи институции? Е, това е възможно за търговци на дребно, за да имитират сделките на тези големи институции и поради това се възползват някои от предимствата, свързани с търговия по този начин.

Хедж фондовете и други големи институции използват определен тип инвестиции стил, че е възможно да се използва като ръководство или вдъхновение за търговци форекс търговия на дребно.

I F търговци на дребно са в състояние да се установи точно какви позиции на банките и големите институции правят на валутния пазар, както и когато те навлизат на пазара, те ще могат да се вдъхновяват и търговията по-ефективно от всякога. Тъй като тези институции контролират валутния пазар, че има смисъл само да следват стратегиите си и да се възползват някои от ползите.

Трейдинговата стратегия на хедж фондовете

Един от най-инвестиционни стилове, използвани от хедж фондовете, е използването на няколко брокери да изпълни своите сделки. По този начин, те са в състояние да увеличат своя потенциал за печалба въз основа на факта, че те имат по-голям шанс да търгувате с борсовия посредник, който предлага най-ниската текущата пазарна разпространението или брокера, който предлага най-добро изпълнение на сделки (текущата дълбочина на пазара – ликвидност ). Хедж фондовете изпълнява нареждания в хиляди партиди могат да получат приплъзване на няколко или дори десетки пипса, така че изпълнението на сделките е изключително важно – както би трябвало да бъде за търговци на дребно, както и форекс.

Факт е също така, че най-големите хедж фондове се изпълнява нареждания чрез няколко брокери с основната цел да се скрие истинското си намерение и очаквания. Ако най-големите хедж фондове ще изпълняват поръчки, посредством само една брокерската компания, служителите на брокерската фирма могат да видят всички нареждания на хедж фондовете и изразяват очаквания. Чрез прилагане на така наречените „айсберг“ техника, реалната очакването и реалните поръчки, които са поставени в пазара, за да правят пари от хедж фондовете винаги са скрити за брокери.

Арбитражната търговия

В някои случаи, хедж фондовете могат да правят покупки в един обмен и продават на друг обмен в същото време, като се използва арбитраж като средство за улавяне на повече печалби. Ценообразуване на пазара и различни цени за отделните доставчици на ликвидност може също така да предоставят отлични възможности за арбитраж. Тези възможности се появяват, просто защото е най-Форекс OTC (над-на борсата) пазар – така че всяка валутна двойка не струва същото в същото време навсякъде.

В случай на арбитраж търговия, хедж фондовете търсят възможности да се закупят от един доставчик на ликвидност по-ниски, докато продаде на друг доставчик на ликвидност по-висока (или обратното) и вземане на незабавни печалби. Тези възможности обаче обикновено не са на разположение на търговци на дребно.

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *