Форекс аналитични прогнози

Някои американски фирми, занимаващи се с развойна дейност нарочно привличат неспециалисти за решаване на иновативни задачи. За решаване на технически проблеми, използват лекари, а за иновации в медицината привличат инженерни специалисти. По този начин тези специалисти не разсъждават по утъпкания вече път, а измислят съвсем нови и иновативни решения. Така се постигат много по-добри резултати, в сравнение с традиционните методи.

В контекста на Форекс не е задължително хората да бъдат с икономическо образование. Те могат да бъдат с ерудиция във всякакви области, да притежават всякакви професии и въпреки това да достигнат чрез други пътища до важни стратегии във Форекс пазара.

Доказано е, че съвместната работа на хора от една и съща област, които имат еднакво образование, при изчерпване на своите решения, от край време допуска възможността в екипа да се включат и други специалисти. Различният експерт, изхождайки от друга логика, би могъл да представи нещата от друга светлина и да допринесе за разрешаването на проблема.

Все повече фирми и корпорации по целия свят умишлено включват в своите екипи хора от различни нации и култури, с различен майчин език, традиции и вероизповедание. Това е част от политиките им, за да може да се получават иновативни решения, стратегии и планове, в които участват различни гледни точки и концепции. В мултикултурална, мултиетническа среда обменът на мисли, възгледи и концепции води до създаването на много по-сложни и ефективни крайни резултати.

Много хора си мислят, че Форекс не е лъжица за тяхната уста, но само този, който не е започнал, той не е успял. Много от по-самоинициативните хора у нас вече изкарват на месец доходи от порядъка на 4-5 цифрени суми, благодарение на познанията, които имат за Форекс. Те печелят, защото навреме са разбрали за това, че Форекс съществува и че той може да им осигури високи приходи, които никоя друга подобна дейност не може да им предложи.

Човечеството постепенно разбира, че за да промени бъдещето си, трябва да промени интерпретацията на историята. Тя вече не се възприема като низ от военни действия и стълпотворения, които след като са ставали, то неминуемо ще се повторят и в бъдеще, а като поредица от грешки, които са допускани и които никога повече не бива да се случват. Хората вече не търсят конспирации и заговори между световните и политически лидери, а се опитват да се обединяват, осъзнавайки, че има други предизвикателства, които трябва да получат приоритет най-накрая. Едно от тях се фокусира върху опазването на баланса на природата.

Друго грандиозно предизвикателство е свързано с факта, че хората трябва да мислят в насока какво ще се случи в бъдеще, когато слънцето в нашата галактика ще избухне и ще се взриви. До тогава ние трябва да сме намерили начин да пътуваме във време-пространството и да сме намерили друга планета, която има сходни условия на живот като планетата Земя. Това няма как да се случи, ако хората враждуват помежду си и учените не споделят помежду си своите открития.

Доказано е, че икономиките на отделните страни функционират не толкова добре поотделно, колкото, ако те са обединени. „Обединението прави силата” е много стара енигма и идва да покаже, че самостоятелно функциониращите икономики са по-податливи на кризи, от колкото, когато са обединени. Още едно предизвикателство, пред което човечеството се изправя, е общия световен пазар. Живеейки в цифровата ера, хората вече могат да имат общ, световен цифров пазар.

Във време, в което човечеството осъзнава, че вече парите не са това, което са били в миналото и че само в един обединен свят икономиките могат да се развиват оптимално добре, Световната централна банка насърчава улесненото кредитиране. Всеки човек може да получи, колкото желае по всяко време от доставчик от неговата или друга страна. Това цели създаването на общ световен цифров пазар, който функционира с общи правила и принципи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *