Трейдер форекс

Със Специалната теория на Айнщайн се променят възгледите ни за всичко, което ни заобикаля. Той създава един напълно нов свят! Айнщайн доразвивайки донютоновата физика доказва по научен и експериментален път, че пространството и времето не са константни величини и че са зависими от скоростта и масата на движещото се тяло.

По същия начин, започвайки човек да навлиза в безкрайните дълбини на Форекс материята той променя коренно представата си за света.

Форекс стимулира любопитството към заобикалящия ни свят и ни кара да търсим отговори на много важни световни въпроси, свързани с историята, настоящето и бъдещето. Това, обаче, трябва да бъде овладяно и не бива да се отразява неблагоприятно върху нормалния ритъм на живот на всеки човек. Той не бива да променя своя начин на живот, навиците си или да се лишава от сън. Ако човек е студент или работи, той не бива да се вманиачава във Форекс и самоусъвършенстването му да бъде за сметка на неговите задължения или отношенията му с неговите най-близки хора.

Запазването на баланса и овладяването на силните емоции е много важно, за да може човек да структурира по правилен начин знанията, които ще получи. Той трябва да се опитва да извлича максимално полезни заключения от всяко съдържание, независимо дали става въпрос за уебинари, онлайн уроци, курсове, книги, специализирана литература и др. Не бива да се действа прибързано. Експертите съветват, че е необходимо поне един месец правилна подготовка, за да може човек да овладее задължителните неща и да си направи акаунт с реални пари.

Другото важно нещо е изпробването на логическите заключения в демо сметка. Наред с теорията и практиката, човек може да търси съмишленици във форуми и групи за взаимопомощ на форекс общностите. Друго полезно занимание, което може да се случва паралелно е, начинаещият трейдър да работи върху своето самоусъвършенстване като тип играч в психологичен план. Това означава да се самодисциплинира, да изгражда своя култура и да търси отговор на всяка своя емоционална реакция. Търсенето на основание за собствените поведенченски реакции един ден ще бъде много ценен актив за неговата кариера като форекс търговец, защото само осъзнатия и добре владеещ емоциите си трейдъри, може да спазва своята стратегия и да не й изневерява никога.

Изгледайте видеото Банката обяснява – пари и кредит.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *