Регистрация форекс

„В бизнеса думата морал не е празна дума. В нея е целият смисъл.“ – Джак Ма.

Съществуват много доставчици на услуги за търгуване на форекс пазара и разбира се, всеки от тях рекламира своята дейност с най-различни примамливи условия като изключително ниски спредове, високо качество при изпълняване на поръчките или ултрамодерен софтуер на разположение, който не би допуснал приплъзгвания. Най-важното нещо, когато човек избира брокер, с който да търгува на форекс пазара, е да намери такъв, който е лоялен към своите клиенти. Ако при проверка, начинаещият трейдър установи, че всичко, прочетено в рекламата е така, то няма за какво да се безпокои. Това, което трябва да търси човек, на този толкова бързо развиващ се и конкурентен пазар, е високото качество на изпълнение на поръчките. По този начин се гарантира, че ниските спредове, които избрания от него брокер рекламира и които вижда в реални условия при сключване на сделка, относно спредовете, се припокриват в по-голямата част от случаите.

Ако човек често и неаргументирано има закъснения в изпълнението на търговските поръчки е по-добре да потърси друг брокер и да смени регистрацията си. С цените на активите, променящи се за период от милисекунда, би било почти невъзможно целта да бъде изпълнена в желаната цена, ако качеството на изпълнение, предлагано от съответния брокер не е оптимално. И докато равнището на цените, при които поръчката, в крайна сметка, може да бъде изпълнена само на няколко точки от исканата цена, фактът, че се търгува на марджин максимизира стойността на тези точки. В крайна сметка тези точки могат да бъдат загубени или поне да не бъдат спечелени.

Наистина, по-ниските спредове са от голямо значение във валутна търговия, но най-важното е скоростта на изпълнение на заявките, за да може търговеца действително да се възползват от тези ниски спредове.

В действителност, един човек може да търгува в продължение на месеци, преди всъщност да успее да се възползва от ниските спредове, които неговия брокер уж предлага.

Добре е човек да си зададе въпроса какво освен спредовете предлага един брокер. Например, ако брокер A предлага по-ниски спредове от брокер B, но последният също ви дава достъп до платформа за търговия, която е далеч по-добра от тази на на брокер A, както и с далеч по-бързо и надеждно изпълнение на поръчките, с по-голямо разнообразие от инструменти за търговия, ежедневен анализ на пазара и денонощна подкрепа на своите клиенти.

В такъв случай, може би, е по-добре просто да се плати малко по-високи спредове (за разпределение), за да се радва човек на далеч по-добър търговски опит, отколкото да предпочете по-ниските спредове и да жертва други предимства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *