Приложен форекс светлин минев

Джордж Бърнард Шоу заявява, че разумният човек се адаптира към условията на заобикалящата го среда. Неразумния приспособява условията на средата към себе си. По тази причина прогресът е в резултат на действията на неразумните хора.

Ако човек си мисли, че с отваряне на демо сметка във Форекс и схващане на основните правила, може да залага, печели и увеличава доходите си, това не е така. Захващайки се с Форекс пазара, всеки човек трябва да осъзнае, че Форекс не е хазарт!

Форекс пазарът изисква поне няколко години усвояване на правилата и изграждане на собствено логическо и концептуално мислене.

Във Форекс на всеки 24 часа се въртят по 24 трилиона. Джордж Сорос и Уорън Бъфет са милиардери, които са забогатели чрез принципите на форекс.

Джордж Сорос държи световния рекорд по сделки. Той работи само с Форекс и за един ден е спечелил сделка от 1 млрд. долара.

Уорън Бъфет купува и продава акции на принципа на спекулацията, като принципа е един и същ с този на Форекс.

В света има три вида борси и те са:

  1. Стокова борса, при която печалбата е най-малка, но и риска е най-малък.
  2. Борса за акции, където има риск, по-голям от първата.
  3. Форекс, където риска е най-висок, но и печалбата е неограничена за единица време.

Хората, които търгуват с Форекс се наричат трейдери. Добре е да се знае, че хората, които приемат Форекс като хазарт са обикновени комарджии!

Всички трейдъри търгуват по определени правила и това личи по тяхното поведение и по икономическата им култура.

Трейдърите използват технически и фундаментален анализ, като най-добре е да се използват смесено, тъй като така картината е най-пълна.

Фундаменталният анализ отразява промяната на цената след обявяване на престоящи или минали икономически или политически събития.

Техническия анализ дава по-точна преценка за бъдещата ситуация на пазара в следствие на образуваните графични фигури.

Налага се да запомните нещо много важно – това, което работи за някого другиго, може и да не работи за вас. Именно затова е важно да изберете най-близките до вас дейности, тези, които да ви изстрелят към върха!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *