Курс forex

Тази статия ще разгледа добрата валутна стратегия, която е отлично решение за доставчици на стратегии и инвеститорите.

Три страни играят роля в предоставянето на форекс стратегия:

Първата е стратегическият доставчик – търговец, който управлява собствената си търговска система.

Стратегическият доставчик може да използва всяка стратегия – краткосрочна или дългосрочна, ръчна или автоматична. Той обикновено не разкрива принципа на действие на своята стратегия, но предоставя важна информация за това какво да очаква от своята стратегията.

Доставчикът на стратегии търгува със своята стратегия на своя форекс сметка за търговия.

Втората важна страна е брокерът.

В този случай брокерът осигурява технологията PAMM, която позволява да се копират транзакциите от стратегията на стратегическия доставчик до разпределените подсметки на инвеститорите и гарантира, че стратегическият доставчик спазва предварително определената стратегия.

Разбира се, качествената PAMM технология също разпределя обема на търговията пропорционално в зависимост от размера на инвестирания капитал, вложен в PAMM.

Пълното решение за предоставяне на стратегия също определя дела на приходите за стратегическия доставчик. Справедливото сътрудничество между стратегическия доставчик и инвеститора трябва да работи въз основа на така наречената такса за ефективност.

По същество, то трябва да се основава само на дела от получената нетна печалба, което означава, че в случай на загуба, стратегическият доставчик не получава дял и в случай на печалба получава процент, който е бил предварително уреден.

Доставчиците на стратегии все още могат да начисляват други такси и затова е важно първо да разберете всички условия. Съгласно условията на стратегическия доставчик решението след това автоматично изчислява и приспада таксата за ефективност или други такси от търговските сметки на инвеститорите.

Последната важна страна е инвеститорът.

Инвеститорът създава своя собствена реална сметка и избира една между стратегиите на различните доставчици на стратегии. След разглеждане той свързва неговата търговска сметка с избраната стратегия за търговия и следи извършените сделки и резултати, които създава стратегията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *