Демо форекс

 „Шансът е благосклонен към подготвените. Колкото повече се упражнявате, толкова по-голям късмет ще имате.“ – Ричард Брансън.

Тази статия има за цел да обясни какви са ползите от упражняването на сделките първоначално на демо версия.

Едно от най-големите предимства на глобалния валутен пазар е, че е много лесно за търговците на всички нива да отворят симулирана сметка за търговия. Брокерите, които разполагат с платформи за работа с активи като опции, фючърси и суапове имат много по-големи изисквания и като цяло е много по-трудно да се отвори демо сметки за търговия без първоначално финансиране на сметката, а някои дори не предлагат симулатор.

Трейдърите, които търгуват на форекс пазара, нямат такова притеснение, което означава, че е много по-лесно за тях да си потопят краката във водата, преди да влязат напълно в нея. Въпреки това, прекарването на твърде много време в симулатора за търговия може да има изключително негативно влияние върху форекс търговците в по-дългосрочен план.  

Ако човек не е добре запознат с търговията, следователно е жизнено важно да се възползва от голямото разнообразие от инструменти, достъпни за всеки форекс трейдър от самото начало. Ако човек никога не е използвал онлайн платформа за търговия преди, може да му се стори доста доста обезсърчително първия път, когато се опита да търгува със стимулатор.

Хората, които успешно търгуват на форекс пазара могат да си спомнят чувството как са се взирали в щурвала, сякаш се намират в пилотска кабина на самолет, когато са инсталирали за пръв път програма за изпълнение на форекс графики!

Изключително важно е човек да знае как се правят поръчки на международния валутен пазар. След това е добре да се увери, че знае как да постави стопове за защита на своя капитал. Те се поставят на определен изходи за прибиране на печалбата към предварително определени нива и управление на позицията по време на търговията. На човек може да му струва много скъпо, ако ги постави в грешен ред, тъй като пазарът и без друго е достатъчно волатилен, и рискът е достатъчно голям, и без това да се случва.

Съществуват много нелепи истории, свързани с търговци, които забравят да отменят заповедта си във връзка със стоповете след затварянето на печеливша търговска сделка. Събуждайки се на следващия ден, те се озоват с отворено позиция и с изключително големи загуби. За да се гарантира напълно, че човек може да бъде сигурен в неговата система за изпълнение, е необходимо да практикува въвеждането на поръчки, като демо търговията е перфектна за тази задача.

Друга причина да се започне със симулиране на сметка е, че това е идеалното средство, за да тества човек стратегията си в безопасна среда за първи път. Благодарение на симулатора, човек може да се запознае по последователен начин с широк спектър от технически средства и методи за търговия. Така той ще открие, че с течение на времето, всеки човек се насочва към предпочитан стил, който съвпада с неговата личност.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *