График онлайн форекс

„Ако не превъзмогнеш склонността си да се предаваш лесно, животът ти няма да доведе до нищо интересно и различно.“ – Сосай Ояма.

Данните, отразяващи колебанията на цените на пазара се наричат волатилност (дълбочина) и показват цените на купувачите и тези на продавачите.

Ценовата графика или 2 DOM дисплеят показва всяко ниво на цените в средната колона, като броят на купувачите при всяко ценово равнище е отляво, а броят на продавачите при всяко ценово равнище отдясно, както е показано в таблицата.

Друг начин да се види дълбочина на пазара е чрез дисплей, както е показано в „Дълбочина на снабдяването“. В този пример, нивата на дълбочина на пазара се появяват над дясната ръка на графиките, в непосредствена близост до различни цени.

Независимо от това как се гледа на дълбочината на пазара, тя дава информация за вътрешните заявки и изразява цената, на която може да се купи или продаде в настоящия момент чрез пазарна поръчка, както и на множество нива на офертата, като дава възможност да се поискат цени, които чакат на опашката.

За да се опрости обяснението как работи волатилността на пазара, ще бъде полезно да се види как се променя тя върху диаграмата, когато търговец направи поръчка. „Поръчайте“, надясно, показва 2 DOM дисплея. Този, в ляво показва вътрешната оферта от 1634,50 с площ от 153. Представете си, че един търговец направи поръчка, с която иска да купи 10 договора на това ниво. Размерът на 1634,50 веднага увеличава до 163 (виж DOM вдясно), което отразява по реда да купи 10 договора. По този начин дълбочината на пазара се променя непрекъснато по време на търговската сесия, в която купувачите и продавачите правят поръчки на пазара, като поръчките могат да бъдат пълни, да се изменят или да се отменят.

Забележка: Американските разпоредби изискват, цените на офертите, винаги да са отляво и цените на запитване от дясно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *