Бонус форекс

„Изминаването на хиляди километри започва с една малка крачка.” – Лао Дзъ

Изборът на правилния брокер е най-важният аспект на печелившата форекс търговия. Този избор може да спести на трейдърите много тревоги, главоболия и неудобства.

В наши дни, интензивното увеличение на групата на индивидуалните трейдръри води до голяма конкуренция и постоянно създаване на все повече брокери. По тази причина те предлагат разнообразни примамливи условия, бонуси, промоции, оферти и т.н.

Тази публикация има за задача да опише как новакът във Форекс да се ориентира как да избере най-подходящия брокер за себе си. Задачата има просто решение. Обикновено брокерите, които не разполагат с надежден и модерен софтуер и не са конкурентноспособни на водещите брокери и техните платформи за форекс търговия. Те умишлено рекламират предлаганите от тях услуги като спестяващи повече средства на своите клиенти. Така те се надяват да заблудят част от младите търговци, като ги подведат, че с регистрацията си към тях, ще спестят пари. Те обикновено предлагат различни бонуси и по-ниски спредове.

Тяхната ненадеждност, обаче, може лесно да бъде разкрита. Най-бързият и лесен начин е чрез използването на идентична търговска стратегия за автоматизирана търговия, която новия търговец може да тества с различни брокери. По този начин обикновено се постигат съвсем различни резултати с една и съща стратегия и те имат способността да насочат трейдъра към правилния брокер.

Брокерите могат да повлияят на резултатите от търговия по много различни начини- с качеството на своята технология, качеството на своите доставчици на ликвидност и с подхода си към клиентите. Когато подходът включва използването на всякакъв вид нелоялни практики, като например разширяване на спредове, изкуствени отклонения, замразяване на платформи за търговия, както и много други начини той може да промени крайния резултат осезаемо. Разликата в резултата след само 10 сделки между най-добрия и най-лошия посредник въз основа на действителни тестове за търговия може да бъде огромна.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *