Бг форекс брокери

„Контактувайте и се свързвайте с хора, които имат „това, което вие нямате.“ – Андрю Карнеги.

Начинаещият трейдър никога не бива да забравя, че всяко откритие е всъщност чуждо мнение, което може да бъде оспорено. Дори в момента, доста учени поставят под съмнение тезата на Айнщайн, че скоростта на светлината е най-голямата скорост, която може да съществува. В контекста на Форекс, всеки човек, в зависимост от начина си на възприемане на заобикалящия го свят, може да си изгради своя система на работа. Това прави Форекс търговията толкова вълнуваща.

Ако човек има пълно доверие в неговия Форекс брокер, може спокойно да се фокусира върху анализи на форекс пазара и разработване на форекс стратегии. Поради тази причина начинаещият трейдър е добре да направи задълбочено изследване преди да се спре на форекс брокер, тъй като подходящия брокер ще му осигури реални шансове за успех в конкурентния валутен пазар. Тази публикация има за цел да посочи едни от основните въпроси, които човек е добре да си зададе, докато изследва възможностите на този пазар.

Методи на тегления и депозити

Захранването и тегленето на сметката е от жизненоважно значение за успеха на участника във валутната търговия и неговата кариера. Човек трябва да разбере какви са начините на финансиране и теглене, които брокерите предлагат. Например, почти всички брокери приемат банкови преводи, кредитни/дебитни карти и др. Препоръчително е човек да бъде подготвен и да е проверил всички налични опции за тегленията и таксите, прилагани на всеки един от методите. Трейдърите може да разгледат и минималното изискване за депозити и тегления.

Бонуси

По-голямата част от брокерите предлагат бонуси за нови и лоялни клиенти, което е страхотен начин за увеличаване на търговския капитал. Например, някои брокери понякога предлагат бонус в голям процент, спрямо капитала при създаване на първи депозит на всеки нов търговец. Това означава, че бонусът ще бъде добавен към сметката и може да се използва за търговия. Търговците могат да теглят този бонус, ако те достигнат определени обеми на търговия. Експертите съветват, търговците да се запознаят предварително с бонус правилата и условията на брокерите, преди да приемат предлаганите им бонуси. Това е необходимо, за да се разберат всички предимства и задължения, които могат да последват с приемането на бонуса.

Обслужване на клиенти

В международната валутна търговия интервенциите се правят 24 часа в денонощието, така че форекс брокерът е добре да може да предложи на клиентите си непрекъснато обслужване. Новите търговци е хубаво да се опитат да тестват брокера за наличието на поддръжка на клиенти, както и дали могат да се свържат с него чрез всички канали за комуникация, които са на разположение. От решаващо значение е, че брокерът ще може да реагира в рамките на много кратък период от време, а това е особено съществено за услуги като чат на живо. Други неща, за които може да се помисли, преди да се отвори сметка при брокер, са учтивост, скорост и качество на обслужването на клиентите.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *